AV GÖTEBORGARE, FÖR GÖTEBORGARE

Göteborgs Laddbox

Din lokala laddboxinstallatör

Vår historia börjar år 2021, då Göteborg Laddbox AB grundades av Hjalmar Porsbo. Med över ett decenniums erfarenhet som elektriker inom elbranschen, har vi tillsammans förvärvat en gedigen kompetens inom service, industri och entreprenad. Den erfarenheten och kompetensen är vår mest värdefulla resurs som vi nu tagit med oss in i laddboxbranschen.

Omställningen borde gå fortare?!
Vi föddes ur passionen och viljan att vara en del av elbilsladdningens framväxt som en helt ny bransch. Vi såg hur omställningen inte gick i den takt den borde. Förutom att det är en stor investering för konsumenten så är det inte helt enkelt att veta vad man ska ha och varför.


Tänk globalt, agera lokalt.
Vi kan inte förändra världen, men vi kan börja med förändring i vår stad. Vi har skapat en smidig, säker och kostnadseffektiv helhetslösning, helt utan onödiga mellanhänder, skräddarsydd efter konsumentens behov. Enkel att köpa, snabb att få och smidig att använda. Vår styrka ligger i vårt team av certifierade elektriker, som är dedikerade att säkerställa att din elbilsladdningsinfrastruktur är av högsta kvalitet. Våra kunder uppskattar vår tjänst och vi fortsätter att utvecklas tillsammans omställningen.

Lokalt hantverk skapar starka relationer
.
Det viktigaste för oss är i slutändan kundnöjdhet. Det är vad vi dagligen jobbar för att få. Som invånare i Göteborg älskar vi vår hemstad och tror att vägen framåt är att stödja det lokala hantverket och vara en del av en positiv förändringen. Genom att handla lokalt stödjer vi vår din stad, skapar trygghet, bygger goda relationer. Det gör att vi kan erbjuda en bättre tjänst. Våra kunder kan lita på att vi alltid är nära till hands, redo att leverera pålitlig support och expertis.

Vi hoppas vi får vara en del av din resa mot en grönare framtid.

Hjalmar-konsultation

Konsultation / Beställning

Telefonkonsultation

Välj den dag & tid som du vill bli uppringd i kalender nedan. Följande bör du ha kollat upp inför vår konsultation.

✓ Vilken huvudsäkring har du? Så här kollar du ↗

✓ Finns det WiFi vid huvudcentralen?

✓ Finns det WiFi vid tilltänkt plats för laddbox?

✓ Längd på kabel mellan bil & laddbox?

✓ Har fastigheten solceller?

HÖGSTA KUNDNÖJDHET

Vad tycker våra kunder?